4 tips om een klassieke auto mooi te houden

Als eigenaar of toekomstige eigenaar van een klassieke auto is er maar een ding wat echt belangrijk is. Dit is uiteraard uw autogarage Hilversum in de beste staat mogelijk laten verkeren. Dit is een lastige missie maar zeker niet onmogelijk. Om het voor u iets makkelijker te maken zijn wij met een lijst van 3 tips gekomen om uw klassieke auto in de mooiste staat mogelijk te houden.

autogarage Hilversum

Tip 1

Houd je verschillende poetsdoeken strikt gescheiden. Het is erg belangrijk om de verschillende poetsdoeken gescheiden van elkaar te houden. Dit is belangrijk omdat je niet met een doek waarmee het grofste vuil wordt afgehaald de auto moet in poetsen.

Tip 2

Begin met het reinigen van de banden en wielen. Het is belangrijk om te beginnen met de banden en wielen omdat deze vaak het meeste vuil bevatten. Als je dit op het einde zou doen zo de schoonmaak beurt die hiervoor heeft plaatsgevonden niet nodig zijn geweest. Hierdoor is het dus erg zonde om de banden pas op het einde te doen.

Tip 3

Reinig je doeken goed zodat je ze meerdere malen kan hergebruiken. Ook is het van belang dat de doeken direct na een schoonmaak beurt zodat het vuil niet lang heeft om in de doek te trekken.

Tip 4

Ga regelmatig naar een goede dealer. Voor de motor van een klassieke auto is het van groot belang dat de motor eens in de zoveel tijd goed wordt nagekeken en dat de benodigde onderdelen worden vervangen. Bij autogarage Hilversum ben je hiervoor aan het goede adres. Bij autogarage Hilversum zijn er veel mensen met de juiste kennis aanwezig en dit zorgt voor een goede behandeling voor uw favoriete auto.

We hopen u met deze tips te hebben geholpen, veel succes met uw auto.