Afstand berekenen route?

Bij Reisafstanden kan u meerdere route afstanden berekenen, allemaal via een website! Voor zowel routeberekeningen voor een ANWB routeplanner als de 9292 reisplanner, u kan bij ons veilig terecht! U kan tot wel duizenden routes tegelijk opzoeken, met zowel reistijd als afstand. Heeft u interesse? Bekijk dan snel de mogelijkheden! Bij Reisafstanden werken wij al jaren aan verbetering van ons systeem, waardoor deze zo snel mogelijk de afstand berekent van alle ingevoerde routes. Duizenden route afstanden berekenen is namelijk geen simpele taak. Daarom bieden wij bij Reisafstanden een systeem aan die dit allemaal voor u doet, terwijl u rustig zit te wachten!

Reisafstanden: Voor uw afstand berekenen route

Op onze website heeft u vele voordelen voor het berekenen van een afstand. Zo krijgt u binnen 24 uur uw resultaat, en krijgt u geen maximum aan afstanden. U kan zelfs de eigen applicatie koppelen aan onze API, zodat de ANWB berekeningen goed worden verricht. Ons systeem is 100% gelijk aan 9292, en ook precies gelijk aan ANWB routeplanner. Ons systeem wordt door veel verschillende branches gebruikt, maar de beste voorbeelden van onze gebruikers zijn:

  • Voor HR Software ontwikkelaars
  • Voor de HR administratie
  • Voor grote organisaties

Als u vaak reisafstanden moet berekenen voor uw medewerkers, of als uw bedrijf gaat verhuizen, dan is de service van Reisafstanden dé oplossing voor u! Afstand berekenen route is namelijk geen klein klusje, zeker niet als uw bedrijf vele medewerkers heeft. De opgevraagde routes worden op eigen risico aangewend. Reisafstanden is nimmer aansprakelijk voor schade in verband met datagebruik. Onze afstand berekenen route systeem is vlekkeloos, echter bij dataproblemen van de bedrijfskant kunnen er problemen ontstaan. Controleer het bestand dus goed!

Adresgegevens kunnen privacygevoelig zijn. Bekijk ons beleid omtrent privacy en verwerkersovereenkomst in de algemene voorwaarden. U ontvangt de factuur na het indienen van de aanvraag. Het proces blijft lopen, ook indien uw factuur iets later is. 

Daarnaast is ons systeem gemakkelijk te koppelen met een HR systeem. Andere organisaties die gebruik maken van onze website hebben de service gekoppeld hun eigen applicaties, maar ook is er altijd de mogelijkheid om de standaard koppeling te gebruiken. Bekijk nu snel de mogelijkheid op onze website, of neem contact op bij vragen!

Afstand berekenen route: Hoe werkt het?

Op onze website kan u gemakkelijk de afstand van uw routes berekenen. Dit kan al in 4 stappen:

  1. Maak een account aan, en selecteer uw credits. Met de credits die u kan aanschaffen op onze website kan u gebruik maken van de API of de online tool. U kan er ook voor kiezen om te betalen per bestand.
  2. Koppen de API, bereken direct online of upload grote CSV bestanden. Kies de optie die het beste werkt voor u en uw bedrijf!
  3. Upload de adressen, en wacht rustig terwijl wij de routes automatisch voor u berekenen!
  4. Ontvang razendsnel resultaat! Onze API en online tool geven direct de resultaten terug, en de resultaten van de CSV upload zijn er ook meestal binnen een uur. De factuur komt later naar u toe. 

Wilt u dus gemakkelijk afstand berekenen van een of duizenden routes? Maak dan snel gebruik van Reisafstanden.nl!