Altijd leuk om op te rijden

Of je er nu mee naar je werk gaat, of in je vrije tijd met je vrienden een lekker ritje maken. De e-Choppers van Spyder Wheelz zijn altijd leuk om op te rijden, kies het model wat je leuk vind en een leuke kleur. De elektrische chopper is niet zomaar een chopper, maar een stoer model waarbij jij bepaald welke kleur je wilt gebruiken voor bepaalde onderdelen. De Black Edition met stoere zwarte velgen, heeft een aantal onderdelen waar je de kleur van kunt bepalen.

Stoer en overzichtelijk display

Bij het rijden op de e-Choppers moet je natuurlijk de staat van de accu wel weten, het kleurendisplay is overzichtelijk en stoer tegelijk. Verschillende zaken worden op het display aangegeven, zoals de verlichting en als er een storing optreedt in het systeem. Het alarm wat klasse 3 is, zorgt ervoor dat dieven niet snel je chopper mee kunnen nemen. De anti diefstal blokkade voor de achterwielen is erg effectief, samen met het luide alarm nemen dieven snel de benen en laten je chopper achter. 

e-Choppers

Onderweg van een muziekje genieten

Ben je met vrienden in je vrije tijd een lange rit aan het maken, dan is een zacht achtergrondmuziekje altijd welkom. Door de universele smartphone houder met usb aansluiting kun je iedere telefoon gebruiken tijdens het rijden, ook ideaal als je de weg niet weet en je gebruik moet maken van een routeplanner. Tijdens het rijden word je smartphone snel weer opgeladen, op deze manier zit je nooit met een lege accu.