Trouwen in stijl? Dit vervoer past erbij

Op je bruiloft kan je natuurlijk met je eigen auto naar de trouwlocatie rijden. Om de ervaring helemaal compleet te maken, kan je er ook voor kiezen om met specifiek trouwvervoer naar je bruiloft te gaan. Waar je dan voor kiest, dat kan afhankelijk zijn van verschillende factoren. Welk vervoer zou je kunnen kiezen?

Limousine

Als je wil kiezen voor een van de meest luxe vervoersmiddelen, kom je al gauw uit bij een limousine. Het staat heel chique om met een limousine aan te komen op je eigen bruiloft. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over een parkeerplek. Ook hoef je niet alert te zijn op de weg, want je wordt rondgereden. In de limousine kan je alvast genieten van een lekker glaasje bubbels om te proosten op de mooie feestelijke dag.

Trouwbus

Als je ook het vervoer voor je gasten wil regelen, kan je kiezen om een trouwbus in te zetten. In de trouwbus kunnen alle gasten vervoerd worden. Dat is vooral ideaal als je moet switchen tussen verschillende locaties. Met een trouwbus ben je verzekerd van vervoer en kan je gewoon een drankje drinken als je dat wil. Je hoeft immers geen rekening te houden met dat je nog moet rijden, want dat is niet zo. Een trouwbus is leuk, je kunt er harde muziek in afspelen en eventueel wat discolampen in ophangen. Op die manier kom je al goed in de feeststemming. 

Koets

Het is een heel romantisch beeld. In je mooie grote maat trouwjurk in een mooie witte koets, volgehangen met bloemen. De koets wordt voortgetrokken door een aantal paarden een voorop zit de ruiter in een mooi kostuum. Een koets kan ook een goed en leuk vervoersmiddel zijn om mee naar je eigen bruiloft te gaan. Het enige nadeel daaraan is dat een koets vaak open is en dat je dus erg afhankelijk bent van het weer. In Nederland ben je nooit zeker van het weer. Het kan altijd gaan regenen. Omdat je de bruiloft maanden van tevoren al plant, is het kiezen voor een koets wel een zeker risico wat je neemt.