Wat je allemaal kunt doen met een 20ft container

Bij de term 20ft container denk je misschien aan zo’n grote ondergrondse afvalbak die je in veel steden kunt vinden tegenwoordig. Of misschien denk je aan die grote containers op schepen in de haven van onder andere Rotterdam. Maar wist je dat een container nog veel meer betekenissen kan hebben? Een 20ft container is namelijk behoorlijk groot en kun je op allerlei manieren gebruiken:

  • als tijdelijke opslag
  • als werkplaats
  • als tijdelijke woning
  • in je magazijn
20ft container

Opslag in een container

Logischerwijs is een container erg handig voor opslag. Daarvoor kun je ze gebruiken in je bedrijf. Plaats bijvoorbeeld een container in je loods of op je buitenterrein voor meer opslagruimte wanneer nodig. Je hebt dan altijd een soort reserve.

Een werkplek

Een werkplaats moet tegen een stootje kunnen en is duur om uit te breiden. Daarom is het wellicht een goede optie om je werkplaats uit te breiden met een container, al dan niet tijdelijk. Het zijn namelijk zulke grote objecten dat zoiets makkelijk kan.

Wonen in een container

Wist je dat je zelfs kunt wonen in een container? Er zijn grote zeecontainers gebruikt als tijdelijke woonruimte in bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam. Natuurlijk moet de container dan nog wel worden aangepast om wonen mogelijk te maken. Het is dan met name belangrijk dat er iets van een vloer wordt gelegd en dat er een soort verwarming een plek krijgt in de container. Het is namelijk weliswaar een vrij dicht en veilig object: het is niet heel warm wanneer het  eenmaal vriest in de winter. Die containerwoningen hebben echter allemaal een goed functionerende verwarming gekregen.