Wie kan het transport naar Spanje voor u verzorgen?

Wij hebben vorig jaar een vakantie in Spanje doorgebracht en omdat wij toen net in de coronatijd zaten, konden wij niet meer terug naar Nederland. Dat was heel onhandig want wij zaten nu opgesloten in dit land. Gelukkig werkten wij al volkomen online, dus wij hoefden ons niet te vervelen. Wij hebben ons toen maar neergelegd bij het feit dat wij een lange tijd in dit land zouden blijven en ik kan u zeggen dat naarmate wij daar langer waren, wij steeds meer begonnen te denken waarom wij daar niet gewoon zouden blijven wonen? De woningen zijn namelijk goedkoop in Spanje en ik ben daarom gaan kijken naar een geschikt huis voor mij en mijn vriend. Ik heb toen een heel mooie woning gevonden en ik kan u zeggen dat ik toen graag mijn spullen uit Nederland wilde halen zodat ik hier kon gaan wonen. Ik moest toen iemand hebben die dit Transport naar Spanje kon regelen omdat ik natuurlijk niet het risico wilde lopen dat mijn spullen niet aan zouden komen. Ik ben daarom gaan kijken wie dit Transport naar Spanje kon verzorgen en ik heb toen een aantal Nederlandse bedrijven gevraagd of zij ons Transport naar Spanje konden regelen. Wij kregen van hen allemaal te horen dat zij ons Transport naar Spanje konden verzorgen, maar dat het wel zo was dat zij daar torenhoge kosten voor vroegen. Ik snapte niet helemaal waarom dit Transport naar Spanje zo ontzettend duur zou moeten zijn, dus ik ben toen weer naar andere bedrijven gaan zoeken. Ik heb toen gezien dat wanneer je Transport naar Spanje wilt laten verzorgen, je een keer naar de site van bta-international.com moet gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en ik ben daarom gaan kijken of zij mij ook van dienst konden zijn. Ik heb toen gezien dat deze mensen er alles aan kunnen doen om je Transport naar Spanje te regelen en ik kan u daarom zeggen dat ik graag even met hen wilde overleggen over de tarieven die zij hanteren.

Deze firma regelde mijn Transport naar Spanje

Ik ben blij dat ik met de mensen van bta-international.com in contact ben gekomen omdat ik gemerkt heb dat zij mij heel goed van dienst konden zijn. Zij hebben gezorgd dat ik voor een goede prijs mijn Transport naar Spanje kon laten verzorgen en dat zonder dat ik ook lang hoefde te wachten. De coronaregels waren inmiddels weer losser dus er was weer verkeer mogelijk en dus hebben wij het Transport naar Spanje meteen laten plaatsvinden. Ik ben heel blij dat ik dit bedrijf in de arm genomen heb omdat zij mij echt heel goed hebben weten te helpen.

Wilt u ook met dit bedrijf werken?

Mocht u ook uw Transport naar Spanje door dit bedrijf willen laten verzorgen, dan kan ik u dat alleen maar aanraden omdat:

  • Dit bedrijf u voor een heel goede prijs kan helpen
  • U door deze mensen goed voorgelicht zult worden
  • Deze specialisten heel zorgvuldig met uw spullen om zullen gaan

Ik hoop dat u ook fijn met dit bedrijf kunt gaan samenwerken.